Comunió per a dues sirenetes

Data
Categoria
Comunions
Etiquetes
Decoració de taules, Detall convidats, Pastisseria creativa, Photocall, Racó convidats
Sobre aquest projecte

Una de les coses que més ens agraden a kåmon és quan ve algú i ens diu que dissenyem la seva festa des de la invitació fins als últims detalls que s’emportaran els convidats.


Quan passa això, aquesta persona està deixant a les nostres mans la construcció de tot un concepte, el que té a la ment, per poder gaudir al màxim la seva festa i ens està dient que confia amb nosaltres perquè fem d’aquell dia, un dia molt especial.


En aquest cas, la festa era per unes nenes molt especials, la Paula i la Mariana.


Vam començar fent el disseny de les invitacions i a partir d’aquí tot va fluir sol com l’escuma del mar que envoltava tota la festa.


Només entrar, els convidats es trobaven un raconet on podien agafar barrets i vanos, tots ells amb la seva etiqueteta personalitzada. Després, a taula, es trobarien uns plats preciosos de ceràmica blanca amb acabats blaus que combinàvem amb totes les tonalitats de blaus que vam crear amb les copes, els tovallons, les botelles amb aigua tenyida, les pedres marines i les tonalitats terra amb el blat, les petxines i els sota plats.


En acabar l’àpat, podien anar a la taula dolça on vam recrear de la manera més golafre tota la fauna marina d’aquest món: sirenes, dofins, estrelles de mar, petxines, galetes personalitzades…


Després, i per baixat tota aquesta dolçor, els convidats podien anar a un photocall fet amb sorra de platja i un arc amb troncs naturals d’on penjaven cortines i xarxes de pesca blanques. Una caixa de fusta gran a mode de barca i un rem completaven el look ideal per fotografiar-se a la festa marinera!


Per acabar, la Paula i la Mariana van repartir uns petits detallets que havien preparat per tots, també amb la seva etiqueteta personalitzada perquè tothom pogués recordar el gran dia que van passar amb elles celebrant la seva comunió!

Segueix-nos