Comunió dins un bosc encantat

Data
Categoria
Comunions
Etiquetes
Decoració de taules, Detall convidats, Disseny floral, Pastisseria creativa, Photocall
Sobre aquest projecte

Com tots els nens, la Tanya té una ment molt imaginativa i li encanten els boscos encantats. Quan van venir a Kåmon amb la seva mare ens va dir que li encanten les marietes, les flors, els boscos, les fades…. i així vam decidir fer aquesta temàtica.

 

No només era la seva comunió sinó que també era el seu aniversari, per això vam dissenyar una invitació a doble cara, on per una part hi sortís la comunió i per l’altra l’aniversari.

 

El dia de la festa, vam anar a primera hora del matí a Masia Farré per poder muntar el pas de taula que era el punt focal de tota la sala. Fet amb moltíssimes plantes i flors i amb marietes per tot arreu, van quedar unes taules espectaculars que els convidats admiraven ja només passar dins. També vam fer una taula dolça amb les delícies per a petits i grans, una zona per agafar els detalls per als convidats i finalment un photocall amb globus transparents amb confeti dins….

 

Va quedar tot molt bonic, si ja la carpa que té la masia és espectacular, transformada en un bosc encantat era un somni per a la Tanya!

Segueix-nos