CHOCOOLIA, UN PACKAGING DELICIÓS!

Data
Categoria
Branding, Disseny estratègic, Packaging
Etiquetes
Disseny d'embalatge, Disseny de producte, Disseny identitat corporativa, Naming, Packaging
Sobre aquest projecte

Què hi ha millor que estar en una terrasseta amb bon temps, bona companyia i unes olivetes? Doncs nosaltres tenim la proposta! Que les olivetes siguin unes Chocoolia!

 

Quan ens van encomanar aquest producte a Kamon ja estàvem salivant…. Unes olives amb combinació d’ametlla llargueta, recoberta de cruixent de panís torrat i xocolata blanca.

 

Caramels Pifarré ens va demanar que els ajudéssim amb el nom, el naming. Havíem de pensar amb què és el producte i què vol semblar a la vegada. Després de moltes voltes vam donar amb el nom indicat: CHOCOOLIA (chocolate i oliva/oli fusionat). A part, li vam donar l’eslògan “Mediterranean flavours” perquè volien que l’essència mediterrània arribés al consumidor final.

 

Un cop vam tenir el nom ens vam posar a dissenyar-ne el packaging. Teníem clar que les dues “O” havien de ser dues olives i a partir d’aquí vam treure una paleta de colors extreta de les mateixes Chocoolia per jugar amb les dues etiquetes. Al nom “Chocoolia” li vam posar un vernís sectorial perquè destaques.

 

No us ve de gust provar-les? Igual que amb les olives, amb una no en tindràs prou!

Segueix-nos