Boda per uns amants dels animals i la naturalesa

Data
Categoria
Bodes
Etiquetes
Decoració cerimònia, Decoració de taules, Disseny floral, Disseny menú, Racó convidats, Racó de firmes
Sobre aquest projecte

Ells van arribar a nosaltres perquè volien una invitació de boda especial, els hi vam fer un tipi,  i al final ens van confiar tota la decoració de la boda!

 

En un entorn tan idíl·lic com és El Palau de Margalef, fer una decoració personalitzada és molt senzill, ja que miris cap a on miris tot és espectacular.

 

Per a ells, grans amants de la naturalesa i els animals, els hi vam preparar un concepte boho-romàntic, on vam combinar una paleta de colors amb blanc, verd, rosa pal, lila pastel i un color que ens encanta, el taronja préssec pastel.

 

Així, en entrar a la zona de cerimònia, els convidats es trobaven un petit raconet on podien agafar els pètals,  l’arròs i els protectors de tacons. Després, vam emmarcar l’entrada amb uns preciosos fanalets vintage envoltats de fusta i flors.

 

A l’altar no hi podien faltar les cadires Emanuelle emmarcades sota l’arc de tronc natural guardit amb les precioses flors. Un detall al mig de l’altar: l’atrapa somnis que ells volien a la cerimònia però no sabien exactament on… quan vam tenir muntat l’arc amb les flors vam veure que el lloc perfecte era justament entre aquestes!

 

A dins, els esperava un banquet amb la mateixa combinació de tons. Un centre de flors dins un gerro de vidre sobre un tronc natural de fusta al mig de cada taula i al voltant tot de preciosos recipients amb espelmes.

Per acabar de donar el toc de color que necessitàvem, vam escollir una copa lila i vam personalitzar el menú incorporant un toc de rosa a joc amb les flors del centre de la taula. I si parlem d’estil boho… no podia faltar una ploma de fusta al tovalló de cada comensal.

I per acabar… el detall simbòlic de la taula nupcial, presidida per les seves inicials preparades amb molt d’amor per una de les seves mares i un gosset de fusta molt apreciat per ells.

 

La veritat és que aquesta boda la vam gaudir molt, no només perquè ells són un encant sinó per la confiança que van dipositar amb nosaltres i també per l’equip que ens vam trobar a El Palau de Margalef! Un 10!

Fotografies: Marc Castelló.

 

 

Segueix-nos