Kåmon reloaded!

Kåmon reloaded!

I ara si que si, tornem amb molta força!

Estem molt contentes de poder presentar-vos la nostra nova web. Amb ella comença una etapa de renaixement de kåmon perquè, tal com veureu, hem fet un treball d’introspecció perquè ens conegueu millor, a kåmon i a nosaltres mateixes: la Mònica i l’Anna

No us enganyarem, els inicis sempre costen i hem lluitat molt per arribar fins aquí però ara ens sentim fortes, amb energia i molta il·lusió i ens estaríem tot el dia cridant: kamon baby! i escoltant en loop la cançó de “Piece of my heart” de Janis Joplin perquè el “Come on, come on, come on, come on!” de l’inici ens omple de bon rotllo i casi casi estem per fer-la el nostre lema! 😉

Hem renascut… Per què? Doncs senzillament perquè el cos ens ho demanava. Creiem que amb el temps tot va evolucionant i nosaltres ja no som les mateixes que fa tres anys i la nostra web tampoc ho podia ser. Com veureu, hem passat d’una paleta de blanc, negre, gris i verd menta a…. uns colors que ens fan vibrar!

També teníem la necessitat de crear aquest blog per poder explicar-vos tot el que ens passa pel cap (que no és poc i a vegades són bogeries…. però divertides). Per aquesta raó, cada setmana us anirem escrivint opinions, tendències, inquietuds, tips, o simplement el que ens hagi passat aquell dia si creiem que us pot ajudar en alguna cosa… Ho volem compartir tot amb vosaltres!

Com que tenim dos apartats molt diferenciats: FESTES AMB ENCANT i DISSENY ESTRATÈGIC hem decidit que cada setmana us escrigui una de nosaltres dues i així anirem alternant entre les dues seccions que tenim.

Bé, com ho veieu?

Nosaltres, després de tanta feina, el que veiem són pampallugues per tot arreu ja… però ens val molt la pena perquè ara, sí que si, ens sentim més kåmon que mai!

8 Comentaris
  • Ana Ruiz
    Publicat a 21:39h, 04 novembre Respon

    Kamon baby! Enhorabona!!

    • Kåmon
      Publicat a 17:17h, 21 novembre Respon

      Muchas gracias Ana! 🙂

  • Mariona
    Publicat a 16:58h, 24 novembre Respon

    Uauuuu noies!! Quina pàgina web més xula!! Enhorabona per ma feina, noies!!! Yes, u can do it!!!

    • Kåmon
      Publicat a 15:03h, 25 novembre Respon

      Moltes gràcies bonica! Hem treballar dur però estem molt molt contentes! 🙂

  • Cristina Berenguer
    Publicat a 22:06h, 24 novembre Respon

    M’encanta! Endavant!

    • Kåmon
      Publicat a 15:04h, 25 novembre Respon

      Moltes gràcies maca! Ens veiem en no res amb idees fresquetes! 😉 🙂

  • InFocus Studio
    Publicat a 20:28h, 26 novembre Respon

    Esperem que continueu tenint molt d’èxit!

    • Kåmon
      Publicat a 11:59h, 27 novembre Respon

      Moltes gràcies Jordi! 🙂

Publicar un comentari

Segueix-nos